#agentemas916

Jadi Dealer Emas Orodesign yg direct dengan kilang ni tak janjikan bulan atau bintang untuk kita jadi jutawan. Sebab matlamat syarikat nak bantu kita jana pendapatan 3, 4 ribu sebulan😋. Andai dapat jadi jutawan tu adalah satu lagi ektra rezeki Allah bagi. Yang pastinya setiap bulan pasti ada EMAS FREE yang kilang nak bagi. Daftar dealer RM599 ni sangat berbaloi. Beli emas dapat harga rendah dari pasaran. Jual emas pada kilang lebih tinggi dari pasaran. Hah nampak tak betapa bestnya jadi Dealer😆 Ada org tanya kena maintain setiap bulan ke??? Ohhhh, jawapannya TIDAK SAMA SEKALI. Kalau kena maintain, saya pun tak larat huiii nak buat. Penat tau nak maintain-maintain ni. Lagipun dah pernah ada sejarah MLM teruk kan, so kalau sejenis seangkatan dengannya memang mekmai lari jauh-jauh keyh🙄 Kita bisnes santai-santai, tenang-tenang aje🤗 Nak tau lebih lanjut wasap je bila-bila masa je keyh💋 📲www.wasap.my/60142675102/jomjadidealeremas #emas24k #emasmurah #emashargaterendah #emashargakilang #agentemas #agentemas916 #emastulen


0💬Normal

Tak pernah ada istilah terlambat bagi emas. Kalau ada duit, beli terus. Tapi kalau dah harga emas segram pun sampai beratus, agak-agak mampu ke kalau nak yang sebesor ini?😬 Harga emas akan tetap naik. Jarang sangat la nak menurun. Buat masa sekarang, kita la kena bijak guna peluang yanb mana ada. Saving emas, beli emas dengan harga kilang. Pendaftarannya hanya sekali seumur hidup RM599 jer. Tapi nikmati harga rendah daripada harga pasaran sampai bebila. Juga nikmati peluang menerima insentif pihak kilang bagi minima srendah RM200! Anda boleh buat duit tauuu selain daripada keistimewaan terima harga emas rapat pintu kilang🤗 Best ke best? Jom daftar sebagai Dealer Emas, 📲www.wasap.my/60142675102/jomjadidealeremas #emas24k #emas #emashargakilang #agentemas #agentemas916 #emashargaborong #emashargaterendah


0💬Normal

➡️ bukan kutu@undi yee.. ini ansuran bulanan.. . . ➡️ Baca dan fahamkan betul2 . #agentemas916 #trustedseller #bmf


0💬Normal

❣ stok new ➡➡ emas 916 /22 karat/tulen . . . Www.wasap.my/60182420104 . . ✅ .Hrga tertera setelah siap upah Satu gambar ada 1 je.. ✅tiada kedai utk walk in sbb kita mengekalkan sbg supplier & lbh laju jualan online . . Blh tengok senarai penuh di Instagram 👉🏼 ziela.emas916ori #agentemas916 #trustedseller #bmf


0💬Normal

Bismillah.. Assalamualaikum.. ♥️ . . Aamiin Ya Mujib #agentemas916 #trustedseller #bmf


0💬Normal

emas916 original murah2.. clearance stock.. ♥️ berminat boleh dm@wassap 👇🏻 www.wassap.my/60182420104 #cincin #agentemas916 #trustedseller #bmf


0💬Normal

Bismillah.. Assalamulikum.. ♥️ Doa pagi ini.. insyaAllah Aamiin.. 😊 #syukuralhamdulillah #agentemas916 #rabupagi


0💬Normal

Apa yang kita dapat apabila berdaftar sebagai Dealer Emas Orodesign RM599? Kempen Dealer Get Dealer, perkenalkan kawan jadi dealer, syarikat bagi insentif RM200/1 person. Kita sendiri Dealer Emas, dah sah-sah dapat harga kilang. Kita dapat jual emas lama. Kita dapat jual emas baru macam biasa. Kita boleh tebus surat pajak yang orang terdesak tak boleh amik. Kita dapat free gift Goldbar 0.25gm. Kita setiap bulan ada cabutan bertuah goldbar jugak. Dan untuk kempen Februari, layak dapat cabutan bertuah kereta Axia. Oh ya, keahlian SEUMUR HIDUP ya🤗


1💬Normal

Rantai Tangan Polo Length: 18.5cm Weight: 4.26g Length: 18cm Weight: 4.33g #emasmurah #emasmurah916 #emas916 #emasbajet #emas #emasputih #emasnikah #emasonline #emasasli #emastulen #agentemas916 #agentemasmurah #trustedseller


0💬Normal

Tahun lepas harga Emas hanya RM100++/1gm Tahun 2020 yang baru menginjak bulan Februari ni, harga emas dah melantun RM200/1gm. Cepat sangat ia mencanak naik kan! Bayangkan kalau dedulu gelang harga RM1000 boleh dapat size beso, sekarang RM1000 beso mana je la boleh dapat?😢 Jom jadi Dealer Emas. Sekurang-kurangnya banyak kelebihan bila bergelar Dealer. Ada 10 fungsi berfaedah menanti awak. 📲www.wasap.my/60142675102/jombuatduitdenganemas #agentemas916 #agentemas #emas24k #emas #emashargakilang #jomjadidealeremas #goldsaving #gold #bazaar #bazaarpaknil


0💬Normal

Pencarian dealer makin rancak. Serancak harga emas. Rupanya masih ramai yang mencari peluang tapi belom temui. Nah! Dengan yuran RM599, anda mampu berniaga emas pada harga kilang. Beli emas, jual emas, tambah emas. Stok masuk & masuk. Ilmu diberi secara percuma. Guide demi guide. Yang penting, RAJIN & USAHA. Free gold bar 0.25g sekeping 😍🎉✅ #agentemas #agentemas916 #emas #emas24k #goldsaving


1💬Normal

New Design Cincin Rama-ramA Hingap di Jari ku...hok comel sungguh....molek jeeee pakai kt jari kan.... #emasmurah #emas916 #taukeemas #agentemas916 #hairgold #agentemas916 #kahwinkahwin #hadiah #tunang #nikah


0💬Normal

Gold bracelets HM Collection 😍 Stock available 😎 1.57g 17cm 1.59g 17.5cm 1.61g 17cm 1.63g 17.5cm 1.96g 17.5cm 2.06g 18cm 2.26g 17cm 2.42g 18cm Interested pls www.wasap.my601164808879 #agent916 #agentemas916 #hmcollection #teambelle


0💬Normal

Rantai Kaki Candy ❤️ Harga Pasaran : RM1,398.50🚫 Harga Pelanggan : RM1,230.20🚫 *SPECIAL PRICE* : RM1,129.20✅ JIMAT RM101.00 😨😨😨😭😭 😭 Lebar 0.4 Panjang 22.5 5.1g Dapatkan SPECIAL PRICE hari ini!!! Atau dapat kan secara PERCUMA??? Tak mahu beli secara online??? Jom datang kedai saya! Ada lebih 1000+ jenis bentuk dan jenis yang cantik cantik!!!! Harga Pasaran ❌ : Harga jika awak beli di pasaran luar. Harga Pelanggan ❌ : Harga jika awak membeli emas di kedai saya tanpa inform saya, juga secara online. SPECIAL PRICE 😍 ✅: harga jika awak membuat pembelian melalui saya. Boleh ke kedai atau beli secara online! *harga termasuk upah 😁 #emasborong #emas916 #emasbajet #emasasli #emastulen #emasonline #emasoffline #senawang #seremban #emasasli #emasmalaysia #emas916murah #emasmurah #emas#emasborong #emas916 #emasbajet #emasasli #emastulen #emasonline #emasoffline #senawang #seremban #emasasli #emasmalaysia #emas916murah #emasmurah #emas #agentemashargaborong #agentemas #agentemas916 #agentemas#emasborong #emashargaborong#emas916murah #emas916 #emasbajet #emasasli #emastulen #emasonline #emasoffline #senawang #seremban #emasasli #emasmalaysia #emas916murah #emasmurah #emascoco #emas916coco


0💬Normal

Rantai Kaki Berbola Harga Pasaran : RM1,060.10🚫 Harga Pelanggan : RM939.32🚫 *SPECIAL PRICE* : RM852.72 ✅ JIMAT RM86.60 😨😨😨😭😭 😭 Panjang 27 Lebar 0.1 3.66g Dapatkan SPECIAL PRICE hari ini!!! Atau dapat kan secara PERCUMA??? Tak mahu beli secara online??? Jom datang kedai saya! Ada lebih 1000+ jenis bentuk dan jenis yang cantik cantik!!!! Harga Pasaran ❌ : Harga jika awak beli di pasaran luar. Harga Pelanggan ❌ : Harga jika awak membeli emas di kedai saya tanpa inform saya, juga secara online. SPECIAL PRICE 😍 ✅: harga jika awak membuat pembelian melalui saya. Boleh ke kedai atau beli secara online! *harga termasuk upah 😁 #emasborong #emas916 #emasbajet #emasasli #emastulen #emasonline #emasoffline #senawang #seremban #emasasli #emasmalaysia #emas916murah #emasmurah #emas#emasborong #emas916 #emasbajet #emasasli #emastulen #emasonline #emasoffline #senawang #seremban #emasasli #emasmalaysia #emas916murah #emasmurah #emas #agentemashargaborong #agentemas #agentemas916 #agentemas#emasborong #emashargaborong#emas916murah #emas916 #emasbajet #emasasli #emastulen #emasonline #emasoffline #senawang #seremban #emasasli #emasmalaysia #emas916murah #emasmurah #emascoco #emas916coco


0💬Normal

Next Page