#kurungmodern

[[ TERBARU ]] KURUNG CARMEN efek muda remaja, ala2 dress tapi kurung, mudah dan praktikal ❤️ Sesuai dijadikan sedondon #bridesmaid atau #kenduri kendara☺️ KURUNG CARMEN design ala dress nadine yg laku keras sblm ni! wajib dimiliki!! 💐Kualiti material premium crepe sgt selesa dipakai, less iron, tahan lasak, lembut dan beralun 💐Nursing dan wudhu friendly dengan kemasan zip sorok, sangat sesuai utk semua wanita 💐Kemasan butang salut yg sgt eksklusif dijahit kemas pada baju menampakkan mewah dan seri pada pemakai 💐Poket sorok pada baju memudahkan simpan barang kecil 💐Skirt potongan 'flare' berpleated, getah separuh pada pinggang, berzip tepi, sangat selesa dan beralun. 💐Memang sangat berbaloi untuk dimiliki kerana kami melancarkan Harga ISTIMEWA ❤️ Jangan lepaskan peluang, stok sangat limited! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ * Model menggayakan saiz S, tinggi 160cm heel 7 inci * Mungkin terdapat sedikit perbezaan dari warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin * Sila rujuk jadual ukuran, pertukaran atas sbb salah saiz tidak diterima * Pertukaran hanya boleh dilakukan jika kami tersilap pos, item hendaklah dipulangkan dlm keadaan belum dipakai, belum dibasuh, butang spare masih ada dan tag masih elok 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 💚Harga PROMOSI ✔️ RM99 Free POS, ss + RM5 ❌Harga sebelum promosi❌ 💦 RM129 💦RM129 💦RM129 TIDAK TERMASUK POS #rqagent #kurungmoden #plain #KURUNGHARGAOFFER #kurunghargasale #kurungmoden #kurungmodern #kurungcantik #kurungdiamond #kurungropol #kurungcarmen #kurungpremium #kurungexclusivemurah #kurungexclusivemalaysia #kurungsulammesrawudhuk #kurungmesrabf #kurungmesrawudhu #aasyimaamuslimahcollection #aasyimamuslimahcollection2020 #koleksimusafirilmu


0💬Normal

[[ TERBARU ]] KURUNG CARMEN efek muda remaja, ala2 dress tapi kurung, mudah dan praktikal ❤️ Sesuai dijadikan sedondon #bridesmaid atau #kenduri kendara☺️ KURUNG CARMEN design ala dress nadine yg laku keras sblm ni! wajib dimiliki!! 💐Kualiti material premium crepe sgt selesa dipakai, less iron, tahan lasak, lembut dan beralun 💐Nursing dan wudhu friendly dengan kemasan zip sorok, sangat sesuai utk semua wanita 💐Kemasan butang salut yg sgt eksklusif dijahit kemas pada baju menampakkan mewah dan seri pada pemakai 💐Poket sorok pada baju memudahkan simpan barang kecil 💐Skirt potongan 'flare' berpleated, getah separuh pada pinggang, berzip tepi, sangat selesa dan beralun. 💐Memang sangat berbaloi untuk dimiliki kerana kami melancarkan Harga ISTIMEWA ❤️ Jangan lepaskan peluang, stok sangat limited! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ * Model menggayakan saiz S, tinggi 160cm heel 7 inci * Mungkin terdapat sedikit perbezaan dari warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin * Sila rujuk jadual ukuran, pertukaran atas sbb salah saiz tidak diterima * Pertukaran hanya boleh dilakukan jika kami tersilap pos, item hendaklah dipulangkan dlm keadaan belum dipakai, belum dibasuh, butang spare masih ada dan tag masih elok 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 💚Harga PROMOSI ✔️ RM99 Free POS, ss + RM5 ❌Harga sebelum promosi❌ 💦 RM129 💦RM129 💦RM129 TIDAK TERMASUK POS #rqagent #kurungmoden #plain #KURUNGHARGAOFFER #kurunghargasale #kurungmoden #kurungmodern #kurungcantik #kurungdiamond #kurungropol #kurungcarmen #kurungpremium #kurungexclusivemurah #kurungexclusivemalaysia #kurungsulammesrawudhuk #kurungmesrabf #kurungmesrawudhu #aasyimaamuslimahcollection #aasyimamuslimahcollection2020 #koleksimusafirilmu


0💬Normal

[[ TERBARU ]] KURUNG CARMEN efek muda remaja, ala2 dress tapi kurung, mudah dan praktikal ❤️ Sesuai dijadikan sedondon #bridesmaid atau #kenduri kendara☺️ KURUNG CARMEN design ala dress nadine yg laku keras sblm ni! wajib dimiliki!! 💐Kualiti material premium crepe sgt selesa dipakai, less iron, tahan lasak, lembut dan beralun 💐Nursing dan wudhu friendly dengan kemasan zip sorok, sangat sesuai utk semua wanita 💐Kemasan butang salut yg sgt eksklusif dijahit kemas pada baju menampakkan mewah dan seri pada pemakai 💐Poket sorok pada baju memudahkan simpan barang kecil 💐Skirt potongan 'flare' berpleated, getah separuh pada pinggang, berzip tepi, sangat selesa dan beralun. 💐Memang sangat berbaloi untuk dimiliki kerana kami melancarkan Harga ISTIMEWA ❤️ Jangan lepaskan peluang, stok sangat limited! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ * Model menggayakan saiz S, tinggi 160cm heel 7 inci * Mungkin terdapat sedikit perbezaan dari warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin * Sila rujuk jadual ukuran, pertukaran atas sbb salah saiz tidak diterima * Pertukaran hanya boleh dilakukan jika kami tersilap pos, item hendaklah dipulangkan dlm keadaan belum dipakai, belum dibasuh, butang spare masih ada dan tag masih elok 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 💚Harga PROMOSI ✔️ RM99 Free POS, ss + RM5 ❌Harga sebelum promosi❌ 💦 RM129 💦RM129 💦RM129 TIDAK TERMASUK POS #rqagent #kurungmoden #plain #KURUNGHARGAOFFER #kurunghargasale #kurungmoden #kurungmodern #kurungcantik #kurungdiamond #kurungropol #kurungcarmen #kurungpremium #kurungexclusivemurah #kurungexclusivemalaysia #kurungsulammesrawudhuk #kurungmesrabf #kurungmesrawudhu #aasyimaamuslimahcollection #aasyimamuslimahcollection2020 #koleksimusafirilmu


0💬Normal

❤️KOLEKSI HOT RAYA LILY LACE ❤️ Kekal cantik this Raya with beautiful Kurung Lily Lace.. Exclusive untuk love semua 😘 . Material dan fabric yang super selesa dan exclusive. . Don’t worry sebab Kurung Lily Lace ni solat ready dan 7 warna super meletop. 📍Material Baju Pearl Skin / Lace Exclusive 📍Sejuk, Tak Jarang, Mudah Iron, & Sangat Selesa Dipakai 😊 📍Potongan Kain Duyung. Pinggang Getah Kiri Kanan 📍Datt dibelakang 📍Zip belakang Ada Span di Bahu 📍Cutting Loose. Aurat Terjaga 📍Available saiz S - XXL 📍Item Ready Stock . . HARGA : RM125sm/RM130ss Free postage . . #kurung #kurungmoden #bajukurungmoden #kurungcasual #croptop #bajukurung #bajukurungmodern #bajukurungmoden #kurungmodern #sayajualbaju #sayajualonline #minikurung #minikurungmurah #dress #dressmurah #dresscantik #dressmalaysia #jubah #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #jubahmalaysia #kebaya #kebayamurah #bajuraya #dressraya #blouse #blousemurah #bajukurung #bajuraya2020 #bajurayasedondon #sedondon #bajurayasedondon2020


0💬Normal

Cantiknyaa Zara Kurung semua warna memikat hati. Antara Koleksi Raya yang limited taw. Kalau habis tak keluar dah 😂😂😂 Zara Kurung RM259 sahaja dengan material chiffon with lining semestinya selesa dan tak panas . ❤️Nursing & wudhu friendly . So apa tunggu lagi cepat dapatkan yaaa 🥰 . Wasap www.wasap.my/60197490081/zarakurung . . #kurungraya #kurungraya2020 #kurungpeplum #kurungmodern #kurunglace #peplumkurung #bellaraya2020 #bellaammaralovers #bellealyahya #personalshopperbellaammara #aurainsta #instaboom #temalightgreen #teambabyblue #teamkuning #bajukurungexclusive #bajukurungpuff #temahitam


0💬Normal

Cantiknyaa Zara Kurung semua warna memikat hati. Antara Koleksi Raya yang limited taw. Kalau habis tak keluar dah 😂😂😂 Zara Kurung RM259 sahaja dengan material chiffon with lining semestinya selesa dan tak panas . ❤️Nursing & wudhu friendly . So apa tunggu lagi cepat dapatkan yaaa 🥰 . Wasap www.wasap.my/60197490081/zarakurung . . #kurungraya #kurungraya2020 #kurungpeplum #kurungmodern #kurunglace #peplumkurung #bellaraya2020 #bellaammaralovers #bellealyahya #personalshopperbellaammara #aurainsta #instaboom #temalightgreen #teambabyblue #teamkuning #bajukurungexclusive #bajukurungpuff #temahitam


0💬Normal

Cantiknyaa Zara Kurung semua warna memikat hati. Antara Koleksi Raya yang limited taw. Kalau habis tak keluar dah 😂😂😂 Zara Kurung RM259 sahaja dengan material chiffon with lining semestinya selesa dan tak panas . ❤️Nursing & wudhu friendly . So apa tunggu lagi cepat dapatkan yaaa 🥰 . Wasap www.wasap.my/60197490081/zarakurung . . #kurungraya #kurungraya2020 #kurungpeplum #kurungmodern #kurunglace #peplumkurung #bellaraya2020 #bellaammaralovers #bellealyahya #personalshopperbellaammara #aurainsta #instaboom #temalightgreen #teambabyblue #teamkuning #bajukurungexclusive #bajukurungpuff #temahitam


0💬Normal

Cantiknyaa Zara Kurung semua warna memikat hati. Antara Koleksi Raya yang limited taw. Kalau habis tak keluar dah 😂😂😂 Zara Kurung RM259 sahaja dengan material chiffon with lining semestinya selesa dan tak panas . ❤️Nursing & wudhu friendly . So apa tunggu lagi cepat dapatkan yaaa 🥰 . Wasap www.wasap.my/60197490081/zarakurung . . #kurungraya #kurungraya2020 #kurungpeplum #kurungmodern #kurunglace #peplumkurung #bellaraya2020 #bellaammaralovers #bellealyahya #personalshopperbellaammara #aurainsta #instaboom #temalightgreen #teambabyblue #teamkuning #bajukurungexclusive #bajukurungpuff #temahitam


0💬Normal

Ivory Kurung by Errida.co . Cantik anggun bergaya dengan kurung moden by Errida ni kan. Sangat affordable. . SM RM129 + RM8 (postage) = Rm137 . SS RM129 + RM11 (postage) = RM140 . Material: 100% Royal King Satin . Features : 1. Zip di hadapan blouse (zip sorok) 2. Wudhu friendly (zip sorok) . Warna : 7 pilihan warna . Size : XS, S, M, L & XL . Jom komen “nak” kat bawah. . #sinardelaila #erridadropship #jomraya #semangatraya #onlineshoppingbajuraya #mudahjimat #cantikbergaya #kurungmodern #fashionista #fashionraya


0💬Normal

Ivory Kurung by Errida.co . Cantik anggun bergaya dengan kurung moden by Errida ni kan. Sangat affordable. . SM RM129 + RM8 (postage) = Rm137 . SS RM129 + RM11 (postage) = RM140 . Material: 100% Royal King Satin . Features : 1. Zip di hadapan blouse (zip sorok) 2. Wudhu friendly (zip sorok) . Warna : 7 pilihan warna . Size : XS, S, M, L & XL . Jom komen “nak” kat bawah. . #sinardelaila #erridadropship #jomraya #semangatraya #onlineshoppingbajuraya #mudahjimat #cantikbergaya #kurungmodern #fashionista #fashionraya


0💬Normal

Ivory Kurung by Errida.co . Cantik anggun bergaya dengan kurung moden by Errida ni kan. Sangat affordable. . SM RM129 + RM8 (postage) = Rm137 . SS RM129 + RM11 (postage) = RM140 . Material: 100% Royal King Satin . Features : 1. Zip di hadapan blouse (zip sorok) 2. Wudhu friendly (zip sorok) . Warna : 7 pilihan warna . Size : XS, S, M, L & XL . Jom komen “nak” kat bawah. . #sinardelaila #erridadropship #jomraya #semangatraya #onlineshoppingbajuraya #mudahjimat #cantikbergaya #kurungmodern #fashionista #fashionraya


0💬Normal

Cantiknyaa Zara Kurung semua warna memikat hati. Antara Koleksi Raya yang limited taw. Kalau habis tak keluar dah 😂😂😂 Zara Kurung RM259 sahaja dengan material chiffon with lining semestinya selesa dan tak panas . ❤️Nursing & wudhu friendly . So apa tunggu lagi cepat dapatkan yaaa 🥰 . Wasap www.wasap.my/60197490081/zarakurung . . #kurungraya #kurungraya2020 #kurungpeplum #kurungmodern #kurunglace #peplumkurung #bellaraya2020 #bellaammaralovers #bellealyahya #personalshopperbellaammara #aurainsta #instaboom #temalightgreen #teambabyblue #teamkuning #bajukurungexclusive #bajukurungpuff #temahitam


0💬Normal

SALE #STAYHOME #STAYSHOPPING . 1 HELAI RM19 terlajakkk murahhhh . SILA SWIPE GAMBAR 👉👉 . EXCLUDE POSTAGE Semenanjung =RM8 Sabah/Sarawak =RM12 . . Saiz fit S until XL . Tekan link di bio untuk order atau whatsapp 01133677481 😘 #bajumurah #blousemurah #blouserm20 #bajubridesmaidmurah #blouseborong #kebayamurah #kurungbridesmaid #jubahmurah #follow4follow #bridesmaid #koreanfashion #kurungpeplum #bajutrendy #kemejamurah #blousemuslimah #keknis #like4like #bajukurungmurah #kurungmurah #bajuraya #kurungmodern #setbajukurung #bajukurungrm50 #jubahrm50 #borong #koreanstyle #koreanblousemurah #koreanfashion


0💬Normal

SALE #STAYHOME #STAYSHOPPING . 1 HELAI RM19 terlajakkk murahhhh . SILA SWIPE GAMBAR 👉👉 . EXCLUDE POSTAGE Semenanjung =RM8 Sabah/Sarawak =RM12 . . Saiz fit S until XL . Tekan link di bio untuk order atau whatsapp 01133677481 😘 #bajumurah #blousemurah #blouserm20 #bajubridesmaidmurah #blouseborong #kebayamurah #kurungbridesmaid #jubahmurah #follow4follow #bridesmaid #koreanfashion #kurungpeplum #bajutrendy #kemejamurah #blousemuslimah #keknis #like4like #bajukurungmurah #kurungmurah #bajuraya #kurungmodern #setbajukurung #bajukurungrm50 #jubahrm50 #borong #koreanstyle #koreanblousemurah #koreanfashion


0💬Normal

SALE #STAYHOME #STAYSHOPPING . 1 HELAI RM19 terlajakkk murahhhh . SILA SWIPE GAMBAR 👉👉 . EXCLUDE POSTAGE Semenanjung =RM8 Sabah/Sarawak =RM12 . . Saiz fit S until XL . Tekan link di bio untuk order atau whatsapp 01133677481 😘 #bajumurah #blousemurah #blouserm20 #bajubridesmaidmurah #blouseborong #kebayamurah #kurungbridesmaid #jubahmurah #follow4follow #bridesmaid #koreanfashion #kurungpeplum #bajutrendy #kemejamurah #blousemuslimah #keknis #like4like #bajukurungmurah #kurungmurah #bajuraya #kurungmodern #setbajukurung #bajukurungrm50 #jubahrm50 #borong #koreanstyle #koreanblousemurah #koreanfashion


0💬Normal

Next Page